ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική αποστολής προϊόντων

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή όποιο κι αν είναι το κόστος της παραγγελίας Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex Courier, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Το κόστος αποστολής στο εξωτερικό διαφέρει ανάλογα την χώρα αποστολής
 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας σε 1-10 εργάσιμες ημέρες την επόμενη εργάσιμη ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας, βάσει διαθεσιμότητας. Σε διαφορετική περίπτωση ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας. Ο χρόνος αποστολής εκτός Ελλάδος ποικίλει ανάλογα τον προορισμό.

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 10 ημερολογιακών ημερών, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για την αλλαγή, και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, για την πρώτη αλλαγή, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε (Speedex Courier). Τα σημεία εξυπηρέτησης της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το προϊόν στη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς απεστάλη καθώς και την απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μετά από την έγκριση της εταιρίας. 

Υποδήματα Μελαχροινίδης

Κλεισθένους 8 Σταυρός 15354, Αθήνα

2106613712